time

Idag är det måndag. Katy Perry fyller år.  Min kusin kommer hit imorgon. Det är haloween snart. Jag lyssnar på bowie. Om en vecka är det lov. Efter den veckan ska jag till London.


london <3


ååh!

AAA!! OPI har nu kommit ut med att de ska samarbeta med Katy Perry. Den nya nagellacks kolektionen är asnaaaajs!!!Nagellacken heter: Teenage Dream (ett plommon-rosa glitter), Not like the movies (metalic silver) Last Friday Night (ett caryola blått glitter) och The One That Got Away (djup mörk körsbärslila)
Sist kommer ett svart lack som heter black shatter (snygg flaska!!). Det är ett såkallat crackle-lack som spricker och bildar en cool gradisk efeckt. Den funkar likadant som Isadoras Grafitti nails men jag är ganska säker på att OPIs version är lite bättre.
Iaf lacken kommer ut i januari och jag längtar galet. Min favorit är Teenage Dream, jag älskar rosa glitter med oväntade färger so guld och blått i :)
Så här ser det ut med crackle-lack

photolito

ORGINAL BILD I FÄRG


ORGINAL I SVARTVITTSVARTITT MED LÄTT RETUSHERING

JAG ÄLSKAR HAN I GRÖNT


Katy perry röker...

Och jag gillart. Jag gick in på ett youtube klipp och i en sekund såg man Katy Perry röka. Jag missade det totalt, men i komentarerna var folk aaaas upprörda.

I alla stod det ungefär såhär:

VA!!? RÖKER HON!? Jag kommer aldrig kunna se henne på samma sätt igen.
 ¨
Jag tycker det är lite kul. När folk gör saker som man inte förväntade sig av dem. Det är interessant. Och reaktionerna är galet roliga att läsa.


men jag menar , vad trode de stackars fansen? Vi lever i en värld där alla röker. Till och med DIN mormor, ja DIN.  


RSS 2.0