heting
Born this way.. kanske..


Okej så ärligt talat, nu efter ett tag så tycker jag låten är helt ok. Texten är ... ja ganska dålig och det märks att hon skrev den på 20 min, men det är "catchy" och jag gillade madonnas express yourself så jag gillar den här också. Men det är lungt inte en av hennes bästa låtar. 


öööhh

Naglar just nu...

Syns inte på bilden men andra halvan av varje nagel är crackle nagellack från depend
ärligt talat så tycker jag att depends crackle lack är lika bra som det från opi och bättre än isadoras grafitti nails. Finns i fler färger också.hade rosa naglar innan ett tag.. Det var inte riktigt min grej.
VILLSE

vet inte vem som anställer russell brand till en barnfilm, men naaw.


HBCsjukt skön människa...

BAFTA

baftas var riktigt bra i år, bättre än förra året. Iof brukar jag föredra den andra bafta numero 2 som är senare i år.Iaf det var nahjs, Helena vann, tim burton hade tal, christopher lee hade tal, harry potter vann, jk rowling var allmänt söt och deprimerad och colin firth var allmänt mr.darcy-ig. det var naahjs ;)

Born this way... nej tack

Fyfan vilken kass låt! Jag är sjukt besviken. Jag hade hoppats på en cool lady gaga låt med det enda som fanns var en lite snabbare version av Express yourself med Madonna...
ArthurHelen Mirren, Russell Brand och david bowie musik.. jag längtar


..

En till grej med pretty little liars är att det finns en snygg kille som ser ut som voldemort... (eeh?)

Do you swear on your life?

Intro låten till Pretty little liars är så sjukt "catchy"!pretty little liars, är som gossip girl typ... skillnaden är att det är mer drama och alla typ mördar varandra :) det är Naaahjs!Grym tävling!!


Finns en grym nagelacks-blogg (ja det finns nagelacks bloggar) som har en jättestor tävling för att fira att hon har 1000 följare! Jag ryser bara av tanken av att vinna så många nagellack!!! Desutom får jag TimTams, som jag absolut ska dela med Nelly som gav mig min första (och enda) Timtam någonsin :)

Klicka här för att komma till bloggen <3


Tazzel

Har köpt min första maria-montazzami-tassel, det känns bra
Vad är det för fel med mig

varför är jag så beroende av någonting så oviktigt?

älskar katy-lacken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

sorligt va att jag var tvungen att skriva det ...


Ööh..

Har egentligen ingenting att skriva. Förra veckan var bra, nu är jag sjuk. Men det är ok det ger mig tid att vara hemma och se på de oscarnominerade filmerna jag inte har hunnit sett än, spela gitarr och dricka mynta te.


RSS 2.0