Avignon

Nu åker jag till la france och jag lyssnar på Cherry bomb - med the runaways hela vägen dit. De är de ända riktigt bra tjejbandet som existerar.I want to live by the lake

Ja nu är allt ok. Efter tabletter så blev örat bra, sen blev det dåligt igen....
Nu har jag iaf droppar.  Men örat är bättre, det känns inte som om sweeney todd huger mig i örat med "his firends" (hans rakblad för de som inte fattade mitt patetiska skämt som visar hur mycket jag älskar ST (jag gör till och med förkortningar nu) och hur ofta jag kollar på den filmen).

IAfall-....

Hade två trevliga dagar med Clara Baker, andra dagen träffade jag en välldigt trevlig Pearl. Pearl är Claras kompis som bodde i sverige men flyttade, men de har hållit kontakten som riktiga vänner gör och nu bor hon här :)
Sen fick jag ont i örat,,, som sagt. Här hemma har jag städat, tvättat och tittat på Friends säsong 10 (sista avsn. gör mig ledsen i ögat).

såg iaf det och då saknade jag sara, sen såg jag en turk och då saknade jag Johanna. Sen pratade jag med Tora på telefon (hon är i London nu lyllos) Och då saknade jag henne. Saknar clara lite men jag träffade henne nyss, men saknar henne ändå.

På Fredag ska jag till france och då ska jag Förhoppningsvis träffa grethe som jag också saknar. Det känns som om jag har varit sjuk förevigt...

Jag hatar sommaren. JAg är inte en såndär tjej som döper sitt facebook album till sommaren 2010, bästa sommaren. För jag har inte kamera. OCh jag gillar inte sommaren. Sommaren för mig är ledig tid. Men íngen annan är ju ledig? Bara vi solnaråttor som går runt i kloakerna. och äter varandras löss och dåliga vanor?

Jag känner mig lite överdramatisk idag. Kanske för att jag har ont,  kanske för att jag har börjat packa (det är det bästa jag vet och det gör mig känslosam) .

Jag längtar till france. Skulle välja ett annat land, om jag fick. Men jag har lovat mig själv att ha kul och vara positiv. Jag älskar att flyga, att resa, att landa och känna doften av det nya landet. Känslan att vara borta från en lägenhet man inte vill tillbaka till är bra.

Jag gillar borta.

Borta bra, borta bäst.

Jag kommer sakna mina vänner när jag börjar gymnasiet.


halsband från Ollie & nic min favorit affär. Det är slut så don´t bother looking.

Get him to the greek

Den här filmen vill jag se ikväll.Jag mår sjukt mycket bättre och ska idag till kista centrum och plocka upp litte grejor till le voyage till frankrike. Sen är det bara att göra en packlista och plugga franska.

Britt skulle vara sjukt stolt över mig :)

RSS 2.0