ush

Jag hatar världen. Jag borde sova, jag förstår inte (eller jo det gör jag )hur jag kan vara vaken eftersom jag dygnat sen typ torsdags. Jag är iaf fräsh. Mitt hår är topnotch efter inpackning och nytt lyx shampo.

HUr kommer det sig att jag använder hår produkter för 100-200 kr per flaska (inpackning, shampo, balsam, skyddsprey mm.) men jag nöjer mig med "lyxig mascara" från FRIDA (som jag bara köpte pga katy P. på framsidan)??

Iaf har köpte smink för denna nya termin som börjar måndag. Ser inte fram emot den eviga resan till lidingö men annars blire najs. Så köpte jag en kallender.

Nu ska jag gå och tycka synd om mig själv medans jag stirrar upp i taket. Jag förstår inte hur folk gillar sommaren. Eller JO, jag förstår, men jag ..vet inte vad jag tänkte säga. JAg hatar sommaren, sommarglädjen, sommriga blommiga kläder, brun utansol och slingat hår. Sommaren är eternal för mig.. Jag gillar inte precis vintern heller.. jag gillar hösten. Men hösten varar inte länge. Så om man sammanfattar det så vill jag dö i stort sett varje dag av året förutom 2 månader. I have issues.OJ juste jag äter inte fisk och kyckling längre. Jag är nu efter sex år av att vara kycklingterian en vanlig vegetarian. Varför? JAg vet inte, varför inte... Fiskar kanske har känslor, de kanske är smarta, trevliga djur som skriver dikter och skapar ljuv musik. förmodligen inte... men kanske :)


Pop

Så nu den senaste tiden så har jag lyssnat på mycket musik som jag vanligtvis inte lyssnar på.
Min musiksmak har alltid varit välldigt varierad, men mest åt det gamla, rockiga hållet.
Men det senaste året blev det mycket Lady gaga...
Jag menar HALLÅ?? hon är ascool. Nu har lady gaga blivit Katy Perry. Inte bara har hon en jättebra röst och bra sånger men hon är jättegullig i interviewer och skitsnygg. Desutom så är hon tillsammans med Russell Brand som är  HAWT ;)


En lite "jazzigare" version av I kissed a girl.

andra favoriter är : California Gurls, Thinking of you, Teenage dream och Hot & Cold

Ringmjuuuren

Dini är på gotland.... det är bra här:F

Det är varmare än vanligt... eller det beror på var man bor. Men det är inte så soligt som det var i början av sommaren när jag var med grethe i stan och ville dö för det var soligt och jag hade svart på mig. Men iaf det regnar inte längre vilket är synd. det regnade i stockholm. :) Hoppas det fortfarande gör det.

Iaf vi har varit i visby. Innerstan. Vi har varit på medeltids-marknad. Och vi har varit i stan och alla är klädda som medeltiida personer.  Allt var bra och jag har njutit av alla långhåriga skäggiga män som gillar medeltiden.


Pearlack obama har köpt armmband (tre för 100:- ) till mig och clara. Jag tog en svart (surprizze) med röd "sten" (plast), clara tog en lite "boho" lila vettefan, och pearl tog en lite scout- natur armband lite arabian desert..... typ

Och vi har vart i almedalen. Där Reinfeldt brukar vara ibland. (you knooow). Och så har vi sett 7 (?) igelkottar. TYyyyyypiskt gotland. Sen så idag så fikade vi nyss tror jag och vi drack bara te och kaffe så att vi fick sitta där.

Och alla som var i mitten på stora torget (gotland stureplan.....typ) var utklädda och jättttte taggade på medeltidsveckan. SÅ de satt och åt morötter och palsternackor....ocgh vildsvin... och kanske inte palsternacka för jag tror ingte det har funnits i sverige så länge. Men iaf de var jätte taggade.

Och så skålade det och spelade musik och sånt man gorde på medeltiden och så sen var det eldshow. :)


Men iaf vi åker imorgon :(

men jag ser nu fram emot gymnasiet..... :)

RSS 2.0